Buss Alta Tromsø

Tromskortet, eller Troms fylkeskommune, ser ut til å håndtere bussruta mellom Alta og Tromsø, i allefall finner vi lenke til rutetider på fylkestrafikk.no.

Under rutetabeller for buss hos Tromskortet finnes rute nr. 150 som kjører strekningen Alta - Tromsø og motsatt vei. Bussen kjører via E6 via Storslett og Lyngseidet, og korresponderer med buss både til Skjervøy og Narvik.

Bussen mellom Alta og Tromsø er et eksempel på at det i denne langstrakte landsdelene kjører en rekke busser i rute. Webstedet bussrute.com gir oss flere bussruter for Nord-Norge. Her er 3 av de:

- Buss strekningen Tromsø - Alta via Lyngseidet og Storslett. Rute 150 er nummeret. Dette er en flott, 6,5 timers busstur for de som liker å ta buss - med værforbehold om den påstanden da. - Webstedet som lenker til en del ekspressbussruter i Norge - bussruter som er drevet av forskjellige busselskaper og som har ruter over nesten hele landet. - Her finner du bussruter for Harstad - både lokale og regionale bussruter. iHarstad.com presenterer.
buss trondheim  buss alta tromsø  stavanger  buss tromsø narvik  drammen  buss tromsø setermoen  fredrikstad  harstad sortland  buss tromsø bardufoss  buss kristiansand  narvik tromsø  setermoen tromsø  andre rutetider 
noweb.no er en Nord-Troms Web produksjon
Retningslinjer for personvern