Bussruter

Det går buss i rute nesten overalt i Norge.

Domenet bussrute.com gir oss lenker til en rekke bussruter i hele landet. Dette gjelder bussruter for de største byene som f.eks. Oslo, Bergen og Trondheim. I tillegg finner du bussruter for utvalgte busselskaper og områder, som f.eks. bussruter for Østfold, Østlandet og Lofoten.

Trenger du mer info eller er du på jakt etter flybussruter?

Her er noen smakebiter hva angår bussruter i Norge:

- Narvik har 2 bybusslinjer per september 2022. Det går også lokalruter til bygdene rundt om kring, som for eksempel til Kjøpsvik. Til Narvik kan en reise med buss fra Bodø og Fauske, Harstad og fra Lofoten. Og buss rute 100 går til Tromsø. - Buktamoen er egentlig bare et vegkryss i Målselv kommune, noen kilometer nord for Bardufoss. E6 går over Buktamoen og herfra går det fylkesveg til Finnsnes. Fra Finnsnes går det bru over til idylliske Senja. Rute 100 mellom Narvik og Tromsø anbefales. - Lavprisekspressen er ett av flere selskaper som kjører strekningen Kristiansand - Oslo. Andre selskap er Konkurrenten ved nor-way.no og Vy express.

Lenger ned på sida finner du lenker til mer info om bussruter for en rekke byer, fylker og områder i Norge.

bussruter bergen  bussruter fredrikstad  moss  troms  harstad  buss oslo  buss kristiansand  bodø  lofoten  bussruter oppland  østfold  drammen  tromsø  buss trondheim  flybuss 
noweb.no er en Nord-Troms Web produksjon
Retningslinjer for personvern