Bussruter Oslo

Det går en rekke busser i Oslo, og til og fra Oslo.

Selskapet Ruter AS er administrasjonsselskap for kollektivtrafikken i Oslo og Akershus. Men i tillegg kjøres det en rekke busser til og fra Oslo som administreres av andre selskaper. Dette er bl.a. langruter til Sørlandet, Vestlandet og Trøndelag. Dersom du ønsker utfyllende informasjon om bussruter i, til og fra Oslo anbefales sida Bussruter Oslo - eOslo.net.

Her er noen eksempler på bussruter for Oslo:

- Akershus omgir Oslo og mange av bussene i Akershus har gjerne Oslo som start- eller endestasjon. Men det går selvsagt også en rekke busser internt i Akershus, Asker i vest, Aurskog-Høland i øst, Vestby i sør, Eidsvoll i nord. - "Haukeliekspressen kjører strekninga Haugesund - Oslo, men skal du reise fra Bergen kan du ta lokalbuss på Seljestad og bytte til denne bussen, som går til Oslo, der." - "Valdresekspressen kjører hver dag, hele året. Bussene går direkte mellom Oslo Bussterminal og 3 forskjellige stasjoner i Valdres-området." Av nor-way.no.
bussruter bergen  bussruter fredrikstad  moss  troms  harstad  buss oslo  buss kristiansand  bodø  lofoten  bussruter oppland  østfold  drammen  tromsø  buss trondheim  flybuss 
noweb.no er en Nord-Troms Web produksjon
Retningslinjer for personvern