Bussruter Oslo

Det går en rekke busser i Oslo, og til og fra Oslo.

Selskapet Ruter AS er administrasjonsselskap for kollektivtrafikken i Oslo og Akershus. Men i tillegg kjøres det en rekke busser til og fra Oslo som administreres av andre selskaper. Dette er bl.a. langruter til Sørlandet, Vestlandet og Trøndelag. Dersom du ønsker utfyllende informasjon om bussruter i, til og fra Oslo anbefales sida Bussruter Oslo - eOslo.net.

Her er noen eksempler på bussruter for Oslo:

- Rutetider for Valdresekspressen og annen info fra AS Jotunheimen og Valdresruten Bilselskap. Valdresekspressen kjører hver dag, hele året, direkte fra Oslo Bussterminal via Fagernes til Årdalstangen og Beitostølen. - Klikk på Ekspressbuss - Langruter for å finne rutetider for buss mellom Drammen og Hønefoss, mellom Hønefoss og Oslo og mellom Kongsberg og Geilo. - Buss mellom Måløy og Oslo og mellom Ulsteinvik og Oslo. Bussene stopper flere steder så som Stryn, Otta, Lillehamer og Gardermoen og kjøres av nettbuss. Mulig førstnevnte går under navnet Nordfjordekspressen.
bussruter bergen  bussruter fredrikstad  moss  troms  harstad  buss oslo  buss kristiansand  bodø  lofoten  bussruter oppland  østfold  drammen  tromsø  buss trondheim  flybuss 
noweb.no er en Nord-Troms Web produksjon
Retningslinjer for personvern