Elverumsekspressen - buss Oslo - Elverum

Elverumsekspressen ble i sin tid kjørt av nettbuss. Bussen kjørte strekningen Oslo - Elverum, med forbindelse til Oslo Lufthavn Gardermoen.

Nå til dags er det minst to alternativer om en ønsker å reise med buss mellom Oslo og Elverum.

Det ene er å ta Trysilekspresen og så gå av i Elverum. Det andre er å ta det som antakelig er etterfølgeren til ELVERUMekspressen; Vy express Oslo - Elverum.

Det går også an å reise med tog mellom Oslo og Elverum.

Her finner du også busstider for Innlandet:

- "Valdresekspressen kjører hver dag, hele året. Bussene går direkte mellom Oslo Bussterminal og 3 forskjellige stasjoner i Valdres-området." Av nor-way.no. - Bussruta tidligere kjent som Sogn og Fjordane Ekspressen kjørte mellom (Gardermoen,)Oslo og Førde. Bussen stoppet på flere steder, blandt disse var Gol skysstasjon, Hemsedal Trøim og Sogndal skysst. Nå kjører Vy express strekninga. - Bybussruter og lokalruter for Elverum - av Innlandstrafikk. Mange av rutene som gjelder for Elverum begynner på noe over rute nr. 800 - så en må skrolle seg nedover på siden fra innlandstrafikk.no. Enkelst er det å bruker søkefeltet eller trykke Ctrl + f i nettleseren og så skrive Elverum i søkeboksen som dukker opp.

Lenger ned på sida finner du lenker til mer info om busstider for Mjøsekspressen og for Kristiansand samt for andre bussruter for lokasjoner i Norge.

elverumsekspressen  busstider  mjøsekspressen  busstider kristiansand  andre bussruter 
noweb.no er en Nord-Troms Web produksjon
Retningslinjer for personvern