Mjøsekspressen

Navnet Mjøsekspressen ser ut til å være faset ut. Likevel kjører det som i sin tid ble kalt for Mjøsekspressen av Hedmark Trafikk. Bussen kjører strekningen Elverum - Hamar - Gjøvik, via Løten og Brumunddal.

Mjøsekspressen har rute nr. 170. Du finner den på sida Rutetabeller hos Hedmark trafikk. Du må velge rutetider avhengig av om det er skoledager eller ikke. Her finner du også bybussruter for Hamar, lokalbussruter som Hedmark Trafikk betjener og rutetider for nattbuss. I tillegg finner en her også bussruter for Østerdalen, Elverum og Sør-Hedmark.

Her finner du også busstider for Innlandet:

- noweb.no gir oss informasjon om bussruta som i sin tid ble kalt Mjøsekspressen. Bussen kjører strekningen Elverum - Hamar - Gjøvik. - Klikk på Ekspressbuss - Langruter for å finne rutetider for buss mellom Drammen og Hønefoss, mellom Hønefoss og Oslo og mellom Kongsberg og Geilo. - Bussruta tidligere kjent som Sogn og Fjordane Ekspressen kjørte mellom (Gardermoen,)Oslo og Førde. Bussen stoppet på flere steder, blandt disse var Gol skysstasjon, Hemsedal Trøim og Sogndal skysst. Nå kjører Vy express strekninga.

Lenger ned på sida finner du lenker til mer info om busstider for Kristiansand og andre bussruter for lokasjoner i Norge.

elverumsekspressen  busstider  mjøsekspressen  busstider kristiansand  andre bussruter 
noweb.no er en Nord-Troms Web produksjon
Retningslinjer for personvern