Opplevelser Trondheim

Det er mangt en kan oppleve i Trondheim. Opplevelser går gjerne hånd i hånd med severdigheter. Blandt de meste kjente severdighetene er Nidarosdomen. Men Trondheim har mer å by på en som så. Vitensenteret, fjordrafting og hurtigruta er blandt noen av opplevelsene du bør få med deg dersom du har litt tid til overs i Trondheim.

Stikker du innom Trondheim - inord.net finner du lenker til noen opplevelser i Trondheim, så vel som lenker til severdigheter, bussruter, været for Trondheim og så videre.

Her er noen smakebiter:

- Betegnelsen Munkholmen brukes først fra 1600-tallet, - i middelalderen var navnet på klosteret Holm eller Nidarholm. Foreningen Munkholmens Venner presenterer Munkholmen. - Guidet sykkeltur i historiske Trondheim, idylliske Røros og vakre Oppdal. Sykkelguide.com utvider suksessen fra Trondheim til fjellheimen med Røros og Oppdal. - Populærvitenskapellig opplevelsessenter i Kongens gate 1 i Trondheim. Over 150 modeller du kan eksperimentere med. For hele familien.
lyngsalpene  opplevelser  overnatting tromso  severdigheter trondheim  severdigheter  overnatting  opplevelser trondheim  norge i bilder  bussruter 
noweb.no er en Nord-Troms Web produksjon
Retningslinjer for personvern