Rutetider

Uansett hvilket offentlig transportmiddle du skal reise med så går de som regel i ruter. Og da kan det være greit å ha rutetider tilgjengelig.

Stikker du innom rutetider.net finner du lenker til en rekke rutetider for buss, tog, ferge, hurtigbåt mv, kategorisert etter landsdeler, byer og fylker.

Her vil du f.eks. finne rutetider for buss i Kristiansand, så vel som andre rutetider for Kristiansand. Her er noe av det du finner på rutetider.net:

- etog.no gir ikke mye info om tog til og fra Skien, men rutetider fra NSB kan du laste ned. R11 og regiontoget til Kristiandsand (Sørlandsbanen) er vel de 2 tog-alternativene som gjelder. - Her finner du bussruter for Skien - både lokale bussruter og rutetider for busser som kjører til og fra Skien. - "Du kan komme til ulike steder langs Telemarkskanalen med buss og tog, med forbindelse til fergehavnene i Sandefjord, Larvik og Langesund og flyplassene i Sandefjord, Skien og Notodden." visittelemark.no presenterer.
rutetider  busstider  fergeruter  flaggruten bergen stavanger  rutetabell  rutetider kristiansand  rutetabell buss  andre fergeruter 
noweb.no er en Nord-Troms Web produksjon
Retningslinjer for personvern