Tromsø

Tromsø er den største byen i Nord-Norge og har ca. 75 000 innbyggere, studenter medregnet. Tromsø er kjent for mange ting, blandt utenlandske turister er vel Nordlyset og Hurigruta kanskje av de tingene som gir de fleste assosiasjoner til Tromsø. Om sommeren er det lyst hele døgnet, ja faktisk "går solen aldri ned" på deler av Tromsøya om sommeren (antas det, i alle fall). Fyllinga i Tromsdalen fikk nytt navn er en sommer; Mandelasletta. I tillegg har byen flere kjente severdigheter og opplevelsene står nærmest i kø.

Surfer du innom Tromsøportalen finner du lenker til mange mer eller mindre viktige ting om byen; webkameraer, severdigheter, bussruter, været og så videre.

Her er noen smakebiter:

- Veg- og trafikkmeldinger fra Statens vegvesen. Vegmeldinger for Troms og Finnmark og nordre Nordland. Klikkbart kart. Klikk på figurene i kartet for mer informasjon. - Skal du overnatte i Tromsø finner du lenker til både hotell i Tromsø, såvel som campingplasser i Tromsø. - Turist i Tromsø? Da finner du verdifull informasjon på denne siden.
bergen  tromsø  lødingen  moss  narvik  oslo  stavanger  harstad  kristiansand  lade  trondheim  troms  bodø  lyngsalpene 
noweb.no er en Nord-Troms Web produksjon
Retningslinjer for personvern